Raking av løv: En skuffelse


Etter mitt forrige eksperiment med huslige sysler, hvor det viste seg at gulvvasking hadde en solid kaloriforbrennende effekt, hadde jeg ganske store forventninger til dagens forsøk: raking av løv. Med pulsklokken på gikk jeg løs på innkjørselen, og etter en halv time var den et toppet trillebårlass med løv fattigere. Jeg bladde så frem kaloriforbrenningen i pulsklokkens logg. Den hadde stoppet på fattige 240 kcal. Met et legeme på minn størrelse er ikke dette så mye. Aktiviteten ligger rett og slett ca. 15% under det å gå tur, i motsetning til gulvvask som ligger ca. 15% over.

Kanskje jeg tar med meg MP3-en neste gang og prøver å legge til noen mer rytmiske beinbevegelser mens jeg raker? Da hadde jeg jo skapt litt underholdning for naboene også…. Ellers kan jeg jo forsåvidt la være å rakeløv utenfor ingansdøren. Da må jeg jo vaske gulv oftere…

Men når alt kommer til alt, så forbrenner jeg jo ved løvraking atskillig mer enn ved å sitte i sofaen. Det går også litt over aktiviteter som biljard o.l, så jeg får vel ta hagen senere i uken alikevel.

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i husarbeid, løvraking, slanking. Bokmerk permalenken.

6 svar til Raking av løv: En skuffelse

 1. ARGUS37 sier:

  Nei, du bør nok vente til det blåser og så løpe rundt med en pølesklype og fange ett og ett blad. Da blir det kaloriforbrenning da!

 2. Bergen sier:

  Det var ingen dum idé. Og underholdningsaspektet for naboene hadde om mulig blitt enda bedre enn ved rytmiske beinbevegelser til Kylie Minogue på MP3-spilleren….

  Problemet med teorien er dog at det har regnet såpass mye her i byen i det siste at det skal blåse mye får bladene blir tørre nok til å lette.

 3. happy sier:

  Heisann.
  Jeg følger med på det du skriver. Først vil jeg si at du er kjempeflink! Oppdaget at faktisk har du gått ned over 35 kg og det er jo kjempebra. Har lest det du ved forskjellige annledninger har skrevet om grønnsaker og frut – at du faktisk blir sulten av det. Slik har jeg det også spesielt med epler og grønnsaker som ikke er kokt. Jeg har løst det ved å lage kålrotstappe med litt potet, melk pepper og salt i. Jeg har eksepelvis stekt kalkunpølse til. Når det gjelder frukt spiser jeg litt pære og klementiner nå – det hjelper. En annen måte å løse det på er når jeg har salat blander jeg i en dippose med yougurt naturell og bruker det som dressing – nam – kjempegodt. Så får du bare stå på – du er kjempeflink og til inspirasjon for mange.

 4. -laila- sier:

  Du har ikke npe oppussingsprosjekter på gang da?? Det å male svir kalorier som bare det….Har prøvd nemlig. Høres ikke så slitsomt ur, men det svir.
  Ellers så fikk jeg et skikkelig artig bilde i hue av å se deg danse-rake løv i oppkjørselen…hehe

 5. Bergen sier:

  #3: Takker for hyggelig hilsen. Det er tydeligvis en del som sliter med enkelte frukttyper og rå grønnsaker. Kålrotstappe er suverent. Jeg har vurdert å lage det litt oftere. Ellers bruker jeg linsepuré som tilbehør til en del mat, og det smaker veldig godt, og det metter ganske bra ogsp faktisk.

  Jeg kan spise salat, men må a den bli dominert av andre ting enn grønn salat. Tomater, fetaost, egg, agurk o.l. går greit, men det blir jo fort litt mer kalorier utav det når en ikke kan fyulle «mengden» med isbergsalat e.l. Litt lollosalat går fint, men det synes jeg ikke smaker så godt i store mengder. En salat jeg skal bli mett av passerer fort 500 kcal, og da kan jeg jo spise to porsjoner av bifflasagnen min…

 6. Bergen sier:

  #4: Driver du og visualiserer meg i tankene dine Laila? Hm. Vet at maling er bra, men sliter med en skulderskade for tiden som gjør at det blir litt vanskelig. Har et rom jeg hadde planlagt å male før jul, men det må vente til skulderen blir bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s