Gir julaften meg fingeren?På Vektklubb er det en side som viser meg hvordan kaloriregnestykket (antall kalorier spist minus antall kalorier trent bort) har utviklet seg over de siste ukene. For min del er det relativt jevnt. Jeg har normalt et matinntak på rundt 2000 kcal. Noen dager trener jeg bort mye av det, mens andre dager trener jeg ikke i det hele tatt.  Det hender jo også at jeg får dager med over 2000 kcal inntak, men disse dagene greier jeg som regel å trene meg inn under 2000-kcal-grensen igjen. Men når jeg gikk inn på denne siden i dag kom julaften opp, og jeg syntes så tydelig at den viste meg fingeren!

 

Jeg har da følgende å melde tilbake: Kjære julaften, vel og merke medførte du ca. 5000 kcal (minus de 650 jeg mosjonerte bort), men du kan bare vise meg fingeren så mye du vil, for det er stort sett det eneste du kan gjøre! Du er alt trent bort igjen!

 

Jeg har nå sørget for at et julebesøk er flyttet til meg (i morgen). I går hoppet jeg over et besøk jeg egentlig skulle i. Fredagens besøk var jo beregnet å være hos meg uansett, og da er det bare ett igjen, og den dagen skal jeg greie å få trent av meg en 12-1300 kcal i forkant. Kanskje jeg kan komme ut av romjulen noen gram ned likevel? 

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i jul, slanking. Bokmerk permalenken.

9 svar til Gir julaften meg fingeren?

 1. wannabe65 sier:

  hehe ca slik er d til meg også! Men vekta ser ut til å ha slått seg vrang den også, den vil ikke under 15 kg ned…nå har jeg snakka med den og fått den til å forstå at den er i faresonen hvis den ikke begynner å vise meg penere tall! Har jo bare skjeia ut en kveld på 13 uker så jeg håper den snart svinger seg igjen!

  God jul og kos deg i morgen!
  Jeg skal sprette på trening snart!! 🙂

  Juleklem!

 2. -laila- sier:

  Ja, Bergen julaften gir deg fingern- men jeg tror ikke denne gir noe særlig utslag. Husk å få i deg masse drikke, vann er supert. Du ligger jo langt under på kalorigrafen din, så dette tror jeg går helt fint!
  🙂

 3. Bergen sier:

  #1: Vekten kan være vrien innimellom ja. Jeg har hatt noen sånne uker jeg også, men til slutt har den måttet gi opp og vist nedgang. Det har gjerne kostet meg et tosifret antall treningsøkter på en uke, men å gi opp tilslutt, det må den. Uken etterpå peleir som regel i sånne tilfeller å være hygeligere med meg…

  #2: Det g¨år nok fint til slutt ja. Vann går det inn av i bøtter og spann for tiden, og det hjelper godt på sultfølelsen.

 4. -laila- sier:

  Å fikk bildet i hodet igjen….Bergen som bøtter innpå spann på spann med vann! hehe

 5. Bergen sier:

  #5: Vet ikke hva jeg skal si om dette Laila. Her driver du altså å visualiserer meg i nærmest kompromitterende situasjoner, først på jakt etter løv som danser i vinden med en pølseklype mens jeg selv danser til Kylie Minogue på mp3-spilleren, og nå dette! Hm, vet som sagt ikke hva jeg skal si om dette…

 6. -laila- sier:

  Sorry Bergen….hehe,men jeg er bare slik, får de undeligste bildene i hue-det er så mange flotte ordspill! Gliiiis.
  Og bilde av deg trippende etter løv med pølseklype har gitt meg mang en god latter! hehehe

 7. Ser ut som du kommer deg rimelig velberget gjennom julens selskapeligheter likevel *smiler til deg*.

  Jeg ønsker deg lykke til videre på «ferden» og selvsagt et riktig, riktig GODT NYTT ÅR. Men lov meg… ikke gå så mye ned at du blir helt borte for oss ;o).

  Stor nyttårsklem med mye pågangsmot fra meg til deg!

 8. Torhild sier:

  Jeg syns du er flink jeg! Det står respekt av det du har gjort! Gleder meg videre å bli kjent meg deg!

  JEg selv meldte meg inn på VK i går! Og jeg skal ned 36 kg! Du er virkelig et forbilde!!!

  Klem

 9. Bergen sier:

  #6: De sier jo at en god latter forlenger livet, og jeg kan jo ikke være gretten for å ha bidrat til en forlengelse av ditt sådanne, men kanskje jeg bør sende regning for livsforlengende behandling…?

  #7: I og med at jeg enda har såpass mye igjen å ta av, regner jeg ikke med å bli borte for noen som helst i den nærmeste fremtid. Godt nyttår til deg også.

  #8:Gratulerer med innmelding i VK Torhild. Lykke til med de 36. Det er fullt mulig, selv om det ikke er lett. Kjekt å høre fra deg her inne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s