Jeg har ikke sett på maken!


I dag var dagen kommet for å kjøpe en ny bukse. Den siste buksen jeg kjøpte, med en livvidde på 46", er blitt litt for romslig. Jeg har to til etterlevninger etter tidligere tiders gode intensjoner i samme størrelsen, men jeg trives for tiden bedre i dongeri enn i bomullsbukser, så jeg tenkte jeg fikk kjøpe meg en i 44" til å supplere med. De gamle i 48" og større er nå praktisk ubrukelige. Jeg har drøyet dette kjøpet lengst mulig for å øke sjansene for å komme meg inn i en 44" sak, men i dag ville jeg altså ikke drøye lenger.

Jeg kommer inn i butikken, og spør den hyggelige damen om de har bukser i 44" x 30". <<Nei, det har vi dessverre ikke. Vi er nesten tom for bukser i 44", og har kun igjen noen med lengde på 36".>> Da jeg ikke er en kløpper på symaskin, og ikke vil plage min mor mer enn nødvendig med å be om assistanse på opplegging av bukser, var det i grunnen ikke aktuelt.

Den hyggelige damen i butikken hadde derimot en i 42"x30", men den hadde jeg ingen tro på t jeg skulle kunne bruke. Hun overbeviste meg allikevel om at jeg burde prøve den, og tror du ikke at den passet ganske så perfekt!? Helt utrolig. Jeg har ikke sett på maken. Da har jeg altså gått ned 12" i livet siden juli. 12" er jo ca. 30 cm! Det var jo hyggelig. Damen ble 650 kroner rikere, og jeg gikk ut av sjappa med en ny bukse, et nytt belte, og en litt behagelig følelse i kropp og sjel.

Nå finnes det jo forskjellige modeller i bukser, og denne er ikke samme typen som min gamle i 46". Det hender jo at folk bruker forskjellige størrelser i forskjellige buksemodeller, og det er ikke sikkert at en 42" bukse i en av de modellene som dem jeg har fra før hadde passet like bra. Men den slags uvesentlige detaljer ser jeg ingen grunn til å henge meg opp i. Positive overraskelser skal man ikke stille for mange spørsmål ved, men heller bare kjenne på de gode følelsene som medfølger. 

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i klær, overraskelse, slanking. Bokmerk permalenken.

6 svar til Jeg har ikke sett på maken!

 1. MadamMim sier:

  Gratulerer! Det er virkelig gøy når man får slike håndfaste bevis på at man har lykkes.
  Har lest en del av innleggende dine, og må bare si at jeg er mektig imponert. Du er virkelig dyktig; jeg er ikke i tvil om at du kommer til å nå målet ditt!

 2. - sier:

  Det må ha vert en deilig følelse 🙂

 3. taya sier:

  Smilet mitt ble bare bredere og bredere etterhvert som jeg leste dagens innlegg.
  Herligere følelse enn den du hadde da du gikk ut av den butikken i går finnes ikke, med mindre vi snakker om sex da……….
  Gratulerer med nye benklær!
  Klem fra Taya.

 4. Bergen sier:

  #1: Takker for hilsenen, og håper du har rett…

  #2: Den følelsen var slettes ikke dum nei.

  #3: Det er mulig klær er emosjonelt viktigere for kvinner enn for menn, men det ksn nok være kjekt for oss mannfolk også av og til ja. I hvert fall for oss som ikke har hatt så mange muligheter de siste årene.

 5. Sanne sier:

  dethørtes jo ut som en passe fin opplevelse det der 😉

 6. Bergen sier:

  #5: Det var kjekt ja.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s