Suppe, suppe og mer suppe – og så sultfølelse da.


I dag er en utfordrende dag i matveien. Jeg har gjennomført to avtaler på kafé, et kaffebesøk hos en slektning og skal i tillegg i besøk i kveld. Det er jo å be om kalorimessig trøbbel. På kafébesøkene har jeg endt opp med å bestille suppe. Først blomkålsuppe, og deretter fiskesuppe (med tre timers mellomrom). Problemet er jo at en aldri kan vite hvor mye kalorier som er i slike supper. Det skal ikke så mye fløte til før kaloriantallet skyter i taket, og disse smakte mistenkelig godt….

Jeg greide i hvert fall å bryte mitt gamle mønster hvor jeg gjerne gikk innom 7-11 og spiste en pølse på vei til kafeen for å klare å spise "normalt" under møtet. Dette selv om fristelsen var sterkt til stede på veien til begge møtene. En får ta med seg det positive. Jeg kan dessverre ikke si at jeg ikke vet hvordan skillingsbollene som ble servert hos min slektning smakte, men jeg tok i hvert fall bare en. Det blir en travel dag, med lite rom for trening, men den drøye timen på treningsstudio i dag morges med sine 576 kcal veier i hvert fall opp for den skillingsbollen og rømmeklatten noen hadde lagt oppi den fiskesuppen.. Jeg aner jo ikke hva som eventuelt kommer på bordet i kveld, men jeg får ta meg en "middagslur" nå slik at jeg har energi til å gå ut en tur etter at jeg kommer hjem hvis det blir for galt.

Noe av det kjiipe med slike dager er jo at karbohydratnivået lett blir for høyt, og for min del dermed også sultfølelsen. Men enkelte dager må jeg visst bare gå sulten. Sultfølelsen er jo ubehagelig, men den er jo for min del strengt tatt ikke særlig farlig. Jeg kommer neppe til å dø av sult de nærmeste ukene uansett. Selv om det er utrolig mye enklere sagt enn gjort å velge å ikke følge sultfølelsen, så er det alltid mulig. Jeg får bare "holde ut". 

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i appetitt, slanking, sult, suppe. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s