Fordømrade badevekt!


Ok, jeg hadde en vrien pinse, med hyttetur og to familiebesøk. Jeg fikk ikke talt kalorier for matinntaket på hverken pinseaften eller 1. pinsedag. Jeg tok et par kakaestykker, og spiste meg mett på lasagne, men jeg tok ikke inn så mane kalorier! Og jeg fikk trent bra. Forrige uke trente jeg bort over 7500, og uken forøvrig lå jeg flere tusen kalorier i minus i forhold til hva jeg trenger for å holde vekten stabil. Og i går viser kaloriregnskapet fattige 440 kcal når treningen er trukket fra! Alikevel viser badevekten en oppgang på 0,4 kilo.

Jeg har jo ikke hatt registrert vektoppgang siden slutten av august. Jeg har tuslet nedover, noen ganger bare noen hundre gram, men alltid nedover – og så kommer det to uker på rad der jeg går opp!? Og jeg har jo stort sett hatt god konrol begge disse ukene. Hadde ikke jeg vært en relativt balansert herremann hadde den badevekten nå vært høyt oppe i faresonen for å bli utsatt for grov, blind vold med en hard, stump gjenstand!

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i fordømrade og merket med . Bokmerk permalenken.

12 svar til Fordømrade badevekt!

 1. sori sier:

  En ting er helt helt helt sikkert..Det har aldri hjulpet å gi opp!

 2. Vektklubber sier:

  Har vært ute for ved et par anledninger at jeg har våknet tidlig feks i 05 på mandags morgen, og vært så spent på veiingen at jeg har klatret opp på vekten som har vist oppgang på en kilo, for så å legge meg sur.. Når jeg da har våknet 2 time senere har den vist 1-2 kg ned.. Vekten svinger mye på morgenen ..

 3. Bergen sier:

  Det gjør den nok ja, men da jeg i dag veide meg så seint som kl. 10:05, så jeg er stygt redd jeg ikke kan skylde på det denne gangen.

 4. Bergen sier:

  Det har det nok ikke, og det er heller ikke et alternativ. Spørsmålet er nok om det er noen som har hatt positive erfaringer med å gå løs på badevekten med en stump gjenstand. Det fremstår nemlig som et høyst interessant alternativ…

 5. -laila- sier:

  Lytt til en erfaren badevekt-knuser; IKKE tenk tanken engang….. Been there, done that ! Resultat: ut med 500 kr for en ny…..sukk.
  Nei min gode mann, her gjelder det nemlig å vise hvem som er sjefen, selv om den står der borte i et hjørne og flirer til deg, så bare lat som ingenting. Da gir’n opp til slutt og resignerer. Det gjelder bare å være den seigeste…..
  Heia Bergen, heia Bergen !

 6. Aetius sier:

  Akk ja, de badevektene. 😉

  http://www.vgb.no/865

 7. Bergen sier:

  Det blogginnlegget var terapeutisk. En skal ikke utelukke at du nå har reddet livet til min spinndyre badevekt fra Paris. Hvis den overlever uken sender jeg deg på forhånd takk på dens vegne.

 8. Bergen sier:

  500 kroner er jo litt penger, men det er kanskje verdt det? Lurer på det skjønner du. Seigest kommer jeg nok til å være uansett.

  Du har altså tatt steget ut og faktisk knust badevekten? Nå fikk jeg bilder i hodet…

  Heia Brann!

 9. Tyaces sier:

  Hehe…det er vanlig at man går opp eller stagnerer etter en stund. Kroppen kommer til ett platå hvor den venner seg til trening og matinntak og da tenker den at den ikke trenger å kvitte seg med fett. Løsningen er å spise litt mer 🙂

 10. Laluna_0 sier:

  n´å kan det jo hente at det er vannoverskudd, menstruasjonsykluspåvirkning ( hehhe..neida bare tulla.) eller at du har brukt musklene mye før du gikk på badevekta.

 11. Bergen sier:

  Økte kaloriinntaket for noen uker siden, og gikk rett ned 2,5 kg. Deretter har jeg gått opp litt to uker på rad. Holder koken på det nye kalorinivået (2-300 kcal høyere pr dag enn tidligere) denne uken også, så får vi se hva som skjer.

 12. Bergen sier:

  Satser på vannoverskudd. Mulig jeg hadde en tur på treningsstudio dagen før veiing, men det var i så fall ganske mange timer før, sikkert bortimot et døgn. Kan musklene binde opp ekstra vann så lenge etter trening?

  Hvis det skulle vise seg å være det andre alternativet du foreslår der vil jeg forbeholde meg retten til å blir oppriktig bekymret!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s