Big man gone…


Da er jeg en kjapp natt innom leiligheten i Bergen igjen, før jeg i morgen tidlig setter meg på flyet til Argentina i 2 1/2 uke for å gifte bort min fantastiske lillesøster. Jeg aner ikke hvor mye jeg får skrevet på bloggen der nede, så det kan hende det blir sparsomt med oppdateringer her frem til jeg er tilbake i begynnelsen av juli. Jeg skal nemlig bo privat, i et hus uten internett. Jeg reiser sammen med en del folk, så jeg kan heller ikke bruke timesvis på internettkafeer så ofte. Håper det er tilgivelse å få for den slags. Men jeg skal selvsagt prøve å få lagt inn et innlegg og få svart på kommentarer så ofte jeg kan. Er man blogger så er man blogger….

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i ferie. Bokmerk permalenken.

18 svar til Big man gone…

 1. Du får ha en god tur da. Gode ønsker til brudeparet;)

 2. Mirabai sier:

  Ha en kjempefin tur og lykke til til søsteren din. Feir med måte;)

 3. Ikkeborg sier:

  God tur, og kos deg/dere. (og æ lurte på om detta var ditt innlegg.)

 4. Bergen sier:

  Takker for det. Du kommer med i hilsenen fra «hele Norge» som blir overbrakt. Har sikkert 80 hilsener jeg skal prøve å huske å formidle der nede, så jeg blir nødt til å generalisere litt…

 5. perzmo sier:

  God tur! Håper du koser deg masse der nede.

  Og lykke til med maten 🙂

  perz

 6. Bergen sier:

  Skal nok feire med måte, og kanskje «kompensere» for feieringen litt med å spille regelmessig tennis med min svoger. Jeg kommer til å bo alene med min søster, mor og min søsters forlover den første drøye uken, så jeg vil ha sterkt behov av unnskyldinger for å stikke av til litt maskulint konkuransefellesskap innimellom.

 7. Catalyzator sier:

  Ønsker deg en SUPERFIN tur (en smule furtent misunnlig bare) Håper du får en superkjempefin reise og et kjempesuperdeilig opphold 🙂 Å trygg reise hjem igjen 🙂

 8. Bergen sier:

  Kosing skal bli.

 9. Bergen sier:

  Takk for det. Spent på maten der nede. Skal visst stort sett gå i biff, så det er jo et kalorimessig greit utgangspunkt, men alt annet skal være laget med fint mel og masse fett, så vi får se. Men i og med at vi bor i eget hus er det jo mulig å lage litt mat selv også. Indrefilet til 20 kroner kiloen og kyllingfilet til 15 må jo være til å leve med.

 10. Ha en riktig god tur, og gratuler din lillesøster fra oss 😀
  Så kunne du jo ta noen bilder som vi kan få se når du kommer tilbake *ser håpefullt i din retning*?!?

 11. Bergen sier:

  Får satse på det. Det er jo vinter der nede nå, så det blir ikke den store varmen (tror det var 14 grader der for et par dager siden, da jeg sjekket sist). Får sikkert lagt inn noen «reisebrev», så skal holde dere litt oppdatert.

 12. Bergen sier:

  Takk for det

 13. Bergen sier:

  Har planer om å legge ut et før-og-nå-bilde-innlegg snart. Tok bilder i kveld, og har alt lagret det som en kladd her inne. Får se om jeg får publisert det før jeg tar turen i morgen tidlig, eller om jeg får logget meg på fra en flyplass eller noe slikt på veien.

 14. Tore sier:

  Hei. Har lest nesten hele bloggen din og jeg er blitt så inspirert at jeg nå skal starte på nok et forsøk om å gå ned fra 140 kg. Jeg har laget noen av «fastfood» rettene dine og jeg må si at de smaker jo helt nydelig.

  Jeg har et spørsmål til deg hvis det er iorden:

  Spiste du slike fastfood retter hele dagen? Hva spiste du f.eks til frokost og som mellommåltider?

 15. Bergen sier:

  Takk for det 🙂

 16. Bergen sier:

  Veldig hyggelig at du kan finne inspirasjon og tips på bloggen. Det er bare å spørre hvis du lurer på noe. Jeg prøver å besvare alle kommentarer så godt jeg kan. Hvis noen ikke blir besvart er det som regel en glipp…

  I begynnelsen spiste jeg hjemmelaget fastfood til praktisk talt hvert eneste måltid, med unntak av noen middager hvor jeg bare laget en porsjon, som f.eks. kyllingfilet o.l.

  Etter hvert fant jeg frokostblandingen rugfras, som jeg ofte spiser til frokost i dag med litt lettsyltetøy, cottage cheese og ekstra lett melk. Og da jeg fant polarbrød ekstrem, og oppdaget at jeg kunne bli mett av dette på et akeptabelt antall kalorier begynte jeg å lage en del sandwich med dette, av og til om morgenen, og ofte som niste til lunsj.

  Da de fleste rettene jeg lager ligger mellom 250 og 350 kcal per porsjon, skiller jeg sjelden mellom hovedmåltid og mellommåltid. Men jeg har noen ting jeg bruker som «snakcks» hvis neste måltid er litt for langt unna. Yoplait 0% yoghurt med bringeær og jordbær er et godteksempel på slikt. Alpen light bars og Belvita med hasselnøtt og sjokoladeinntas også til tider. ellers bruker jeg en 35g proteinbar fra Multipower som heter Power Pack Gold, men den må man på helsestudio eller helsekostbutikk for å få tak i, og den koster 15-18 kr pr stk (varierer fra butikk til butikk), så den er litt dyr.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s