Mitt sanne ansikt II


På tide med en bildeoppdatering av prosessen her. På bilde nummer en veier jeg ca. 175 kg, altså ca. 10 kg under det jeg veide på mitt største (9. juli 2006). På bilde nummer to veier jeg ca. 120, hvilket er status ved avreise på feire.

Det går i hvert fall i riktig retning…

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i fotobevis, slanking. Bokmerk permalenken.

79 svar til Mitt sanne ansikt II

 1. cafemocca sier:

  SINNSYKT IMPONERENDE!!!!!

  Her sitter jeg med 5 – 6 kilo som jeg irriterer meg over og ikke klarer å fjerne (enda, har ikke prøvd så mye) på grunn av en STOR hang til godteri…

  Dette viser til en viljestyrke av jern! (Sitter bare her og ser på bildene og tenker wow, og oi, og jøss og så utrolig bra…)

  Skal i bryllup om to uker, lang kjole…noen tips til toukerskur??? (smil)

 2. Nellikspiker sier:

  Utrolig imponerende – og du ser kjempebra ut!
  Gratulerer!

 3. Lempicka87 sier:

  Shit! Det var jo ENDA mer imponerende hva du har klart når man fikk se fjeset ditt også. Var liksom enda mer tydelig da.
  Utrolig bra jobba, og du har jo uten tvil GOD grunn til å være stolt.
  Ha en fin ferie da! 🙂

 4. Tuddelu sier:

  oi dæven! Hvor høy er du forresten?

 5. Breiflabben sier:

  Han er nok litt høyere enn deg Tudde.

  Du har grunn til å være stolt Bergen.

  God ferie 😉

 6. morri-mor sier:

  SINNSYKT BRA! Du har jo all grunn til å være stolt…
  Kos deg på ferie…

  åh blir så glad jeg nå 😀 hehe

 7. Sara Berger sier:

  Imponert!! Grattis:)

 8. -snoopy- sier:

  Wow… Du ser ut som en helt annen person..
  Kjempebra gjort 🙂

 9. Nunzio sier:

  Impressed!:)
  Utrolig hvordan man forandrer ansiktsutseeende når kiloene forsvinner.

  Ha en finfin dag videre!
  Mvh Nunzio

 10. tankespire sier:

  Det er jo kjempebra!! All grunn til å være fornøyd og stolt 😀

  Håper du får en fin ferie!

 11. Libba sier:

  MEGET IMPONERT!.
  Gratulerer med fantastisk nedgang.
  Du ser flott ut.

  God ferie:)

 12. Bergen sier:

  Har dessverre ingen mirakelur for to uker. det finnes en spesialdiet som brukes paa sykehus, men dn har jeg ikke her paa flyplassen i Paris.

 13. Bergen sier:

  Takk for alle kommentarene. Staar paa flyplass i Paris paa vei til Buenos aires, og kommer i dette oyeblikket fram til at jeg maa vente med individulle svar til jeg har litt tid ved en maskin i Argentina. Men det kommer…

 14. --reiseglad sier:

  Det der skal du vere veldig stolt av!
  *smiler*

  ..ei gladhistorie..:-)

 15. tingeling sier:

  Sinnsykt bra! Du er så god du =)

 16. -laila- sier:

  Du er virkelig en flott fyr ! Og der ser du….ikke «farlig» å legge ut bilder av deg sjøl her- alle synes jobben du gjør er IMPONERENDE! Du har all grunn til å være sinnsykt stolt av deg sjøl, og selv om du har et profilert yrke så er du virkelig en enorm inspirasjonskilde for alle som sliter med overvekt.
  Håper du får en fantastisk ferie-nyt livet, det har du fortjent!

 17. May-Brit sier:

  Er imponert.
  Ren viljestyrke og fullstnding omlegging av livet, utrolig.
  Sitter her med hakeslipp, for du har vært så flink at ord kan ikke gi nok ros.

  Kos deg på ferie, og få litt sol på kroppen.

  klem

 18. - sier:

  Hvorfor skal du slanke deg mer nå da? Syns du ser tynn nok ut.

 19. Bergen sier:

  Gracias

 20. Bergen sier:

  Takker for det. Ansiktet kan fortelle mye ja. Har det foroevrig fint i Argentina saa langt, saa det ser bra ut, selv om det sikkert kommer til aa koste meg et kilo eller tre…

 21. Bergen sier:

  185 cm om morgenen og 184 om kvelden. Merkelige greier… Regner ut BMIen med 184,5.

 22. Bergen sier:

  Er i hvert fall relativt fornoeyd med utvilklingen saa langt, saa faar vi ta resten ogsaa etter hvert.

 23. Cathrinea sier:

  Du ser super ut! Jeg tar av meg den hatten jeg ikke har 😉 Lykke til videre og god ferie 🙂

 24. Bergen sier:

  Intet er bedre enn aa kunne spre litt glede. Ciao fra Argentina…

 25. Bergen sier:

  Takk for det

 26. Bergen sier:

  130 smorpakker vekk maa jo medfore en del forandringer… FInt at det synes.

 27. Bergen sier:

  Skal gjore mitt til at kvelden i ARgentina blir bra. Tar lykkeonskningene med paa veien. Har sikkert mistet et halvkilo til et kilo alene i ansiktet, saa det er bra det synes…

 28. StoreMy sier:

  Det er bare å gratulere! Flott!

 29. Lejon sier:

  Gratulerer – virkelig imponerende! 🙂 stå på!

 30. Bergen sier:

  Er fornoyd saa langt ja, saa faar vi gaa los paa resten etter hvert. Har en straalende ferie hittil, saa det gaar bra.

 31. Bergen sier:

  Takk for det. Feriebildene blir hyggeligere naa enn for et aar siden…

 32. Bergen sier:

  Gladhistorier er jo de beste historiene…?

 33. Bergen sier:

  Takk for det

 34. Bergen sier:

  Livet i Argentina er bra naar en har penger, saa det gaar fint. Kjekt at min overvekt kan brukes til noe, som f.eks. inspirasjon for andre som vil kvitte seg med den. Aldri saa galt at det ikke er godt for noe…

 35. Modern_9 sier:

  WOW!!! Snakk om viljestyrke! Jeg er virkelig imponert!

 36. cafemocca sier:

  #17 det handler nok mer om å holde livsstilen fremover… å ikke gå tilbake i gamle baner tenker jeg (?) Men ja, du ser veldig bra ut nå! Har huden «skrumpet inn» også eller har du masse overflødig skinn? bare nysgjerrig, du har gjort en fabelaktig jobb!

 37. siskan sier:

  Du ser knallfin ut gogutten, gratulerer så masse, du har vært kjempeflink. Ha en herlig ferie,klem siskan.)

 38. Bergen sier:

  Her er det sol vet du, men det er litt kaldt ogsaa, saa det blir vel det man kaller «ansiktssol»… Takk for en hyggelig hilsen forresten.

 39. Catalyzator sier:

  Målløs beundring og en stor varm og god Lykke til videre KLEM 🙂

 40. Gratulerer med en kjempeprestasjon, jeg tar av meg hatten for deg :O))

  Dette krever jerndisiplin, blod svette og tårer. Men jøss, for et fantastisk flott resultat :O))

  Du har all grunn til å være stolt av deg selv.
  Men det gjelder å endre livsstil, ikke bare for en periode, men for resten av livet…

  Kos deg masse på ferie :O)

 41. Fhump sier:

  Fy satan i helvete! For en stor forskjell! Gratulerer så mye med fremgang, samt stor viljestyrke!

 42. Bergen sier:

  Er naa litt aa gaa paa enda, men vi faar se. Legen sier jeg kanskje boer ta en stabilieringspause snart. Faar filosofere litt mer over det spoersmaalet naar jeg kommer hjem.

 43. Bergen sier:

  Takk for det Cathrninea. Kjekt aa hoere fra deg etter gammelt forresten. Haaper du fortsatt holder ut i jakten paa svoemmerekorder.

 44. Bergen sier:

  Takker for klem. Klem,ming er en positiv ting. Her nede skal alle kysse deg paa kinnet. Det tar det litt tid til aa bli vandt til. Haaper jeg ikke venner meg saa mye til det at jeg automatisk begynner aa gjoere det selv naar jeg treffer folk hjemme i Norge. Det kan bli litt kulturelt feil…

 45. Bergen sier:

  Takker for det. Litt blod og svette har det nok vaert ja, men jeg er jo en noe stereotyp mann, saa jeg vil ikke innroemme at det har vaert taarer…

  Satser paa at endringen av en del vanere forblir relativt permanente ja. Noe gaar i hvert fall automatiske selv om jeg er paa ferie, saa jeg faar haape det er et tegn paa at det er godt innarbeidet.

 46. Laluna_0 sier:

  I alle dager..litt av en forskjell..at det mulig? gratulasjoner fra meg .
  da gjenstår vel bare å feire vektnedgangen og kose seg over at man snart er i mål, med en stor bløtkake og øl..hehehe..neida, men et stykke i ny og ne nå når ditt kosthold er endret og veldig stabilt, bør det være plass til.

 47. Ikkeborg sier:

  Gratulere masse, du har vært veldig flink.

 48. Laluna_0 sier:

  du er en ny mann utseendemessig

 49. Bergen sier:

  Takk for det. Satan i Helvete skal i foelge ryktet vaere ganske slem, saa det er sikkert paa sin plass aa si «fy» der ogsaa forresten…

 50. Bergen sier:

  Proever aa feire uten at det innebaerer etegilder. Er heldigvis ikke saa voldsomt svak for bloetekaker. Napoleonskaker og nybakte brownies derimot…. Men i gaar kjoepte jeg meg en ny dress, saa det faar vaere litt feiring i det ogsaa.

 51. Bergen sier:

  Takk for det

 52. Bergen sier:

  Det begynner aa hjelpe paa ja.

 53. Catalyzator sier:

  #24……. og Svar fra Bergen: ……

  *fnis* 🙂 du må gjerne få kysse meg på kinnet (i strid med kulturen selvfølgelig :D)))))

 54. Bergen sier:

  Skal vurdere det hvis anledningen byr seg….

 55. Yetien sier:

  Himmel og hav…….. Skal si du har forvandlet ditt ytre….. Vær stolt av deg selv, ikke bare fordi du har blitt normalvektig, men fordi du har gjennomført det målet du satte deg…. Og hvilken bragd…..!!! Flott…..;)

  …og du… Synes du er flott på begge bildene jeg da…;)

  Ha en flottings kveld da…..;)

  YetiSweetings…..

 56. Bergen sier:

  Takk for det Yetien. Er fornoeyd med progresjonen saa langt, saa faar jeg som sagt filosofere litt mer over tempoet i prosessen videre naar jeg kommer hjem. Har jo fortsatt 20-35 kilo igjen, men det kan hende jeg maa begynne aa ta det litt mer med ro med mine tempomessigige ambisjoner. Vi faar se.

 57. Laluna_0 sier:

  ut fra bildet nederst synes jeg ikke det ser ut som du behøver å gå ned 20 kilo, men det kan jo være fordi du har stor genser

 58. Bergen sier:

  Takk for det

 59. Bergen sier:

  Har mye underhudsfett i forhold til bukfett. Det betyr at vekten fordeler seg veldig jevnt over hele kroppen, i stedet for aa legge seg saa tydelig paa magen. Dermed kan jeg se ut som jeg veier mindre enn jeg gjoer. Det har jo ogsaa den fordelen at underhudsfett er litt mindre helseskadelig enn bukfettet, noe som kan vaere noe av aarsaken til at blodtrykket mitt har holdt seg innenfor grensene selv om jeg paa det meste veide 185 kilo, og at jeg har sluppet unna diabetes.

  Genseren er nok foroevrig ikke stoerre enn den boer vaere

 60. Ann-Kristin sier:

  Fantastisk å se hvor flink du har vært!! Jeg har smått tittet innom bloggen din, kjempemotiverende for alle som skal ned i vekt!

  Har kvittet meg med 34 kg selv, og synes jeg har fått et nytt liv!! =)

  Stå på, du er flott!

 61. nalleballe sier:

  Så bra!

  Jeg har jo fulgt litt med på bloggen din.

 62. Bergen sier:

  Takker for komplimentet. 34 kg er jo ogsaa glimrende. Gratulerer. Hyggelig at det kan vaere motivasjon aa hente fra min hverdag.

 63. Bergen sier:

  Hyggelig med folk som foelger med.

 64. Bergen sier:

  Takker

 65. Bergen sier:

  Litt viljestyrke er det nok, men for min del har det i stoerre grad handlet om aa ikke proeve aa loese problemet med viljestyrke alene. Jeg er til tider svak. Det maa jeg erkjenne, og finne strategier for aa lure min egen svakhet, slik at jeg greier aa jobbe meg mot maalet paa tross av periodisk viljesvakhet. Saa har nok viljestyrken vokst og utviklet seg etter hvert. Faar haape jeg klarer aa fortsette den trenden.

 66. Bergen sier:

  Huden er i hvert fall foreloepig ganske bra. Litt slapp oeverst paa laaret og paa armen, men det er ikke mye. Satser paa at det ikke blir saa mye som «henger loest» naar jeg er ferdig hvis det fortsetter som naa. Hvis det blir et problem faar jeg ta den der bukplastikken.

 67. Bergen sier:

  Klemming er bra. Takker for det.

 68. Arlova sier:

  For en kjekk og sjarmerende kar:)

 69. Bergen sier:

  Takk for det

 70. Logomotiv sier:

  Meget beundringsverdig. Fortell søsteren min hemmeligheten. Fantastisk.

 71. Bergen sier:

  Skal dele mine erfaringer hvis hun spoer.

 72. Anonym sier:

  Kjempe bra! 🙂
  Er så hærlig å se at noen faktisk klarer det. Kanskje dere en dag blir en inspirasjon for meg og. For her trenges det virkelig! Legger deg til favoritter, for dette vil jeg følge med på, og kanskje fange opp et tips eller 10..
  Ha en flott sommer! *;D

 73. Bergen sier:

  Veldig hyggelig om jeg kan være til inspirasjon for noen i forhold til å nå sine mål.

 74. perzmo sier:

  For en forandring! Fabelaktig jobbet!

  Gratulerer så langt med innsatsen 🙂

  Fortsatt god ferie.

  perz

 75. Bergen sier:

  Takk for det

 76. mimen sier:

  Har sittet og lest og sett på bilder. Bøyer meg i støvet og sier gratulerer til en målrettet og bestemt ung herremann!!

  Helt ufattelig imponerende!

  Håper ferien din var toppers og at du fortsatt har det like bra. :o)

 77. Bergen sier:

  Takk for det. Ferien var i grunnen veldig fin. Har det meget bra for tiden.

 78. Elaine sier:

  Imponerende!! 😀 Man skulle ikke tro det var samme person på de to bildene!

  Kjempebra jobba! 🙂

 79. Bergen sier:

  Drøyr 130 smørpakker gjør litt forandring ja. Men samme person, det er det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s