Dressing up Big Man


Det er ikke mange store folk i Argentina. De fleste butikkene her har stoerelser kun opp til XL, og jeg trenger fortsatt XXL i de fleste klesmerkene. Men dresser er de gode paa ogsaa i store stoerrelser, saa i gaar ble det

 • en ny dress, en ganske stilig en faktisk 
 • med en ekstra bukse i et nummer mindre, slik at jeg har litt aa "krympe i" (jakken kan jeg bruke selv om den er et nummer for stor)
 • to skjorter
 • og et belte

alt for ca. en tusenlapp. Lenge siden jeg har kunnet kjoepe meg dress til under 3000 kroner. Dresser i store stoerrelser i Norge koster cash! Men naa er det bare skoene som mangler, saa er jeg faktisk respektabel til lillesoesters bryllup. Det blir jo kjekt. Argentinske menn kan mistenkes for aa vaere noe forfengelige, saa det er greit aa ikke skille seg alt for mye ut i negativ retning.

Et par uker til naa saa kommer jeg hjem til en datamaskin med alle norske bokstavene ogsaa, i stedet for kjappe stopp paa internettkafeer som ikke er tilrettelagt for norske blogginnlegg. Det blir jo ogsaa fint… 

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til Dressing up Big Man

 1. Ikkeborg sier:

  Så bra du fann deg finklea

 2. Bergen sier:

  Det synes i grunnen jeg ogsaa. Hadde vaert litt kjiipt aa komme i lillesoesters bryllupp i dongeri…

 3. Libba sier:

  Tipper du er flott i ny dress jeg:-).

 4. Bergen sier:

  Takker for det. Min mor er enig med deg, men hun tror jeg er litt inhabil…

 5. Mirabai sier:

  Jeg syns bare du er sååå innmari flink jeg. Så på Ditt sanne ansikt, og du ser mye slankere enn 120 kilo. Du er en stor inspirasjon….kos deg med ny dress og lykke til på søsterens store dag….

 6. Bergen sier:

  Skal kose meg paa soesterens dag ja. Hun skal jo ha en bryllupsfest i Norge ogsaa, saa det blir minst to dager med kos (selv om jeg skal vaere toastmaster i Norge og sikkert faar litt arbeid den dagen ogsaa).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s