Om buffeers fortreffelighet


Dagens lunsj i Buenos Aires ble inntatt paa en buffet, hvor man for ca. 35 kroner kunne spise saa mye man ville av diverse retter. Det hoeres jo i utgangspunktet ut som oppskriften paa katastrofe for en kar som sliter med aa kontrollere sin appetitt. Jeg maa likevel si meg fornoeyd.

Vel spiste jeg meg nok noe mer mett enn jeg pleier til lunsj, men jeg fikk spist mye sunn mat. Jeg fyllte tallerkenen med 2/3 groennsaker, noe en vanligvis faar svaert lite av naar en bestiller en a la carte rett her nede, og spiste ellers stort sett rent kjoett og kyllingfilet. Litt friterte poteter ble det ogsaa, men ikke saa mye. Hvis jeg naa greier aa ta et steg til i retning av ikke aa spise meg mer mett enn ellers paa en slik plass, begynner bufeer aa bli den sikreste maaten aa spise ute paa i paa ferie for min del.

Dagens restaujrantmaaltid gikk i hvert fall mye bedre enn gaarsdagens, hvor de greiene jeg bestilte paa spansk paa en tradisjonell sentrumspub her nede viste seg aa vaere butterdigshorn fylt med ost og skinke. Da gikk jeg hverken mett eller med en foelelse av sunnhet fra bordet. Men puben var jo full av atmosfaere da, saa jeg faar skrive det paa opplevelseskontoen.

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i reise, slanking. Bokmerk permalenken.

2 svar til Om buffeers fortreffelighet

  1. tingeling sier:

    Det høres fantastisk ut, og du har en kjempefin balanse mellom det å skulle spise sunt, og det å fantisk kunne nyte en sånn ferie. Det er jo ikke unntaksdagene som gjør at man legger på seg… det er hverdagene (evt. når unntaksdagene blir hverdagene…)
    =)=)
    Håper du koser deg!!

  2. Bergen sier:

    Maa ha litt ferie ogsaa ja. Laerer litt mer om hvordan jeg skal takle den balansen for hver ferie jeg tar med en bevisst innstilling til det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s