I et hus fullt av damer og sjokolade


Naa har jeg bodd i et hus med tre damer i halvannen uke, og foelgelig hatt betydelige mengder sjokolade liggende overalt. Det er ikke bra. Jeg er mye flinkere til aa motstaa sjokoladens fristelser naa enn jeg var for et aar siden, og har sikkert ikke spist mer enn tilsvarende 10-12 sjokoladeruter i loepet av tidern, men jeg merker at det aa ikke ha sjokolade i huset er smart for min del enda. Det er ikke bare lett aa skulle motstaa fristelser hele tiden. Hvordan klarer folk aa gaa ned i vekt omgitt av sjokolade? Det har sine fordeler aa vaere singel og bestemme hva som skal vaere tilgjengelig i huset alene naar man skal ned i vekt…

Jaja, det er jo veldig kjekt aa bo i hus med lillesoester de siste to ukene foer hun gifter seg ogsaa. Vi faar si det er verdt det. 

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i sjokolade, slanking. Bokmerk permalenken.

12 svar til I et hus fullt av damer og sjokolade

 1. Mirabai sier:

  Det er jo en seier, bare det at du lettere kan motstå det nå enn for et år siden. Kjenner meg veldig godt igjen. Syns du kan kose deg med 10-12 ruter, du har sikkert kosa deg mer med dem enn du ville gjort for et år siden også, eller?

 2. Bergen sier:

  Det blir jo betydelig mer kos per rute naar man kun tar en eller to ruter om gangen ja.

 3. Ann-Kristin sier:

  Da har du vært flink! Jeg har også funnet ut at det beste er å IKKE kjøpe sånt….

 4. Mirabai sier:

  Ikke sant, da er det liksom litt greit, for du hiver den jo ikke ned, som du kanskje ville gjort for et år siden? For noen mnd siden ville en melkerull tatt seg en direktetur ned i magen uten stopp i munnen, og jeg kan nesten ikke huske om den hadde noe smak. Nå koooser jeg meg hver lørdag og søndag med én sjokolade. Aldri melkerull for jeg tror den ville gått glatt gjennom munnen og rett ned i magen. Kos deg videre med damer og sjokolade….

 5. Libba sier:

  Er enig med deg. Er helt klart best å ikke ha i hus, men jeg synes du har stor karakterstyrke som bare tar noen ruter.

 6. Catalyzator sier:

  Jeg syns du er utrolig flink og du har tydelig en beundringsverdig selvkontroll og vilje 🙂

  Lykke til videre å god tur hjemover snart også antar jeg er på sin plass 🙂

 7. Helen of Toy sier:

  kan ikke jeg få bittelitt av viljestyrken din?
  Jeg klarer ikke å motstå sånne fristelser når jeg står i butikken en gang…

 8. Bergen sier:

  Når en kan finne andre alternativer for å oppnå noe som ligner på sjokoladens trivselsfremmende funksjon i sitt liv er det nok en fordel for noen av oss ja…

 9. Bergen sier:

  Jeg overlevde både damene og sjokoladen. Greit å klare å bare spise noen ruter med sjokolade, men jeg vil nok fortsatt unngå å ha det i huset, spesielt Stratos, som er min «melkerull». Jeg trenger de jo egentlig ikke…

 10. Bergen sier:

  Karakterstyrken i forhold til sjokolade er nok voksende, men dette er en meget treg prosess, så det går sikkert et år eller to til jeg sånn uten videre kan ha den slags liggende i hus uten at det blir et problem.

 11. Bergen sier:

  Takk for det. Hjemturen gikk forøvrig helt fint.

 12. Bergen sier:

  Jeg har andre fristelser jeg sliter mer med i butikke, men det begynner å hjelppå det også. Karakter er noe som trenger veldig lang tid for å utvikle seg. Min dumhet tidligere har vært at jeg har trodd jeg kunne plutselig bestemme meg for å bli flink, og så være det for resten av livet. Nå har jeg innsett at jeg ikke er flink, og har heller jobbet med å unngå fristelsene og annen styggeskap. Dermed er det mulig at viljestyrken på dette området faktisk sakte men sikkert er i utvikling, og jeg kanskje sakte men sikkert kan bygge den opp. Det hadde jo vært fint. Har sett ett og annet tegn de siste månedene som tyder på det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s