Hvordan lage sunn mat for en hel uke


Her er en video fra Corey Ritter, som inkluderer noe minutter om hvordan man kan lage sun mat for en hel uke om gangen. Jeg har jo fulgt lignende prinsipper en stund – prøve å alltid ha sunn mat lett tilgjengelig i kjøleskap eller frys, og jeg synes det funker bra. Har ikke prøvd å gjøre det på akkurat samme måte som Ritter her, men prinsippene er jo lignende.
Det er noen såkalte "personlige trenere" som legger ut vidoer på Youtube. Jeg har fulgt med på noen av dem en stund, og må medgi at det etter min mening ikke alltid er verdt å følge dem for nøye. Men jeg synes personlig Corey Ritter kanskje er den beste av dem. En del av innslagene hans funker nok ikke i Norge, men jeg legger nok inn noen av de jeg synes er best her på bloggen etter hvert. Må jo spice den opp litt med litt video nå som jeg endelig har lært hvordan det kan gjøres…
Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i mat, planlegging, slanking, sunn, vektnedgang. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s