Tenåringsvekten er oppnådd


I dag krøp vekten ned på 115-tallet (115,4 for å være helt nøyaktig, 1,2 kilo mindre enn forrige mandag). Da veier jeg offiseilt like mye som jeg gjorde en eller annen gang i slutten av tenårene. Det minste jeg har veid siden jeg passerte 20 er nemlig 116 kg, en vekt jeg kom meg ned i ved hjelp av aktiv kjærlighetssorg, med tilhørende begrensede evner til å ta til meg mat i noen uker, like etter jeg hadde fylt 22. Siden musklene nå nok er større, er jeg muligens faktisk i bedre form enn jeg var da. Men så var det den der kondisen da… kanskje jeg ikke er i bedre form likevel? Jeg var jo en aktiv basketballspiller til jeg ble skadet i en alder av 18 år og fløy opp i vekt fra 90 til 120 i løpet av et par år. Kondisen slapp jo ikke taket med en gang. Jaja, er jeg ikke i bedre form enda så skal jeg tidsnok bli det.  

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i slanking, tenåring, vektnedgang. Bokmerk permalenken.

4 svar til Tenåringsvekten er oppnådd

 1. Hege sier:

  Flott altså Bergen!
  Synes nytt bilde er påkrevd! 🙂

  Klæms til en superflink mann!

 2. perzmo sier:

  Så moro! Du er fortsatt skikkelig flink. Også er det bra at du koser deg litt i ferien.

  Så fra ett av dine tidligere innlegg at du gjerne ville ha noe lakseoppskrifter

  http://www.vgb.no/917… Anbefales på det sterkeste 🙂

 3. Bergen sier:

  Nytt bilde ja, kanskje det? Skal tygge på det. Det nåværende er jo snart 17 kilo siden.

 4. Bergen sier:

  Takk for tipset. Skal prøve den i en eller annen variant.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s