Jeg får vel smile?


Denne uken viste vekten på ny en nedgang på 0,8 kg – det samme som forrige uke. Det kvalifiserer vel til betegnelsen "jevnt og trutt"? Får si meg fornøyd med det. BMI-en krøp for første gang under 33-grensen, og landet på 32,9.

Det hadde vært fint om jeg får beholde den under der. Erfaringsmessig går det jo litt opp og ned for tiden. Det har det i grunnen gjort siden februar. Vektnedgangen fra uke til uke er nå såpass liten at væskebalanse o.l. slår tydeligere ut enn når jeg jevnt lå på en nedgang på rundt 2 kg i uken. Men i sum går det jo hele tiden i riktig retning. Siden denne utviklingen ble tydelig, altså siden februar, har jeg gått ned drøyt 20 kilo, så jeg får vel smile? Sett i lys av de over 50 kiloene på de syv første månedene blir det jo ikke så dramatisk mye, men jeg tror jeg smiler likevel 🙂   

Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i slanking, smiling, tempo, vektnedgang. Bokmerk permalenken.

8 svar til Jeg får vel smile?

 1. Bjutifull sier:

  Gratulerer så mye med kjempeflott vektnedgang….snakk om å motivere folk men det må jeg si at du er en mester på-TUSEN TAKK!!!!!

 2. Bergen sier:

  Takk for det Bjutiful 🙂

 3. Tove sier:

  Jeg vil bare sende deg en hilsenI Er ofte innom siden din og leser om din vektnedgang og alt det andre som du skriver så reflektert om. Vil bare si at jeg er veldig imponert over deg og ønsker deg alt godt fremover.

 4. Bergen sier:

  Takk for en hyggelig hilsen. Kjekt med regelmessig følge 🙂

 5. MadamMix sier:

  Her kommer en utfordring om annet enn vekt, du er nemlig blitt tagget av meg. Gleder meg til å lese mere om deg.

  Her er reglene:
  http://www.vgb.no/403

  Med hilsen
  Madammen. =)

 6. Smil. : )

  Du som klarer å gå ned, og i tillegg fortsetter med det, har rett til å smile, så mye du vil.

  😀

 7. Bergen sier:

  Har fått en slik utfordring tidligere, så det kommer nok et innlegg. Men siden jeg ikke er så veldig på kjedebrev så sender jeg nok ikke taggingen videre 🙂

 8. Bergen sier:

  Det høres bra ut. Tenker jeg benytter meg av den retten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s