Syv ting du neppe visste om Bergen


På barneskolen lærte jeg å skrive faktasetninger – setninger som formidlet "fakta" om ett eller annet, f.eks. en by eller en person. Nå som taggeleken pågår her på bloggen (jeg er jo blitt tagget et par ganger nå) tenkte jeg at jeg fikk ta opp igjen den kunsten, og skrive syv slike faktasetningene om meg selv – om ting som kanskje ikke har så mye med vekt å gjøre. For å kunne dra maksimalt av mine minner fra barneskolenoppgavene, og for å hedre medblogger Nisselue en smule, skriver jeg mine syv punkter i tredjeperson:

 • Bergen har sittet i privatflyet til Bob Dyland. Enkelte historier bør ikke ødelegges for mye med å beskrive omstendighetene rundt i for stor detalj…
 • Bergen kan ikke se for mye på filmer med Natalie Portman i hovedrollen. Da begynner Bergen nemlig å fabulere om å flytte til Hollywood for å sjekke damer…
 • Bergen har blitt tilbudt en kontrakt fra et forlag om å gi ut en bok sammen med to kompiser. Prosjektet strandet på at to av skribentene (deriblant Bergen) aldri ble fornøyd nok med sine innlegg til å gå med på at de kunne publiseres…
 • Bergen har det siste året gått regelmessig i kirken, og trives overraskende bra med det. Bergen går selvsagt i Bergenskirken…
 • Bergen bodde 10 uker i Niamey, Niger (Afrika). Bergen kommer aldri til å glemme det. Siden den gang har Bergen vært involvert i forskjellige utviklingsprosjekt i Afrika – nå sist et prosjekt i Uganda. 
 • Bergen har en gang vært ung og radikal. I studietiden laget og hengte Bergen sammen med en kompis opp et banner på 27 kvadratmeter på Universitetet i Bergen. Bergen husker ikke helt hva som stod på det, men det var ett eller annet om at Bergen og hans kompis var smart, og veldig mange av de andre ikke var det – i all ydmykhet…
 • Bergens største skrekk i forhold til konseptet bryllupp er gjestelisten. Bergen liker mennesker alt for godt, og kan ikke fatte og begripe hvordan man kan prioritere vekk venner på en slik måte som må til der. Bergen inviterte 80 gjester til sin 30-årsdag…
Reklamer

Om Bergen

Weight loss blogger - gone down from 185 kg - working on staying down...
Dette innlegget ble publisert i fakta, tagging. Bokmerk permalenken.

9 svar til Syv ting du neppe visste om Bergen

 1. eiramy sier:

  Hmmm, trodde det vare en slags quiz om byen jeg:)
  Men neida…:)

  Hvor ligger denne Bergenskirken?

  Bok som aldri kom ut? *prøve igjen?*

  80 stk til bursdag ja…? Eh du feiret ikke hjemme da? hehe

 2. Bergen sier:

  Bergenskirken ligger i NRK-bygget på Minde, og på http://www.bergenskir

  Kommer kanskje en bok en gang. Men nå har mine kompiser akselerert litt i sine akademiska baner, og kommer snart med bøker helt på egen hånd…

  Heldigvis dukket ikke alle 80 opp :-). Lånte min brors hus, som jeg har vokst opp i selv. Klarte over 60 på fest der i begynnelsen av 20-årene mine, så da måtte jeg jo greie en del nå også. Det gikk greit.

 3. Bergen sier:

  Ok, bør legge til en ting numer åtte: Jeg har alt gjort forberedelser for å kunne stå på Torgallmenningen og grine av pur glede når Brannspillerne kommer til sentrum med gullmedaljer om halsen. Har booket rom hos mine foreldre i sentrum til alle de fire søndagene som følger…:-)

 4. Ahh du var en av den nye vinen?

 5. Bergen sier:

  Vel, jeg vet ikke om Per Heimly og Ari Behn hadde plassert meg i kategorien, men jeg følte jeg hørte hjemme der selv i studiedagene ja 🙂

 6. fioljenta sier:

  Her var det mye spennende! 80 mennesker i bursdagsfes, kirken det siste året, Afrika… du er en spennende person, Bergen. 😉

 7. Bergen sier:

  Takk for det fioljenta. Spre gjerne ryktet til single venninner….

 8. Toffee sier:

  Haha, trodde dette var om BYEN Bergen jeg 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s